Відновлення роботи сайту Луганської ОДА

Офіційний сайт Луганської облдержадміністрації відновив свою роботу. Відтепер кожен користувач має змогу дізнаватися останні новини області, а також розпорядження військово- цивільної адміністрації.

Про це повідомив начальник департаменту масових комунікацій та зв’язку з громадськістю Луганської ОДА Ярослав Галас.

«У нас днями відновив роботу, більш менш повноцінну, сайт Обласної цивільної адміністрації. Це було одне з головних завдань в інформаційному плані, після перенесення адміністративного центру спочатку з Луганська до Сватова, а потім до Сєвєродонецька. Були певні труднощі пов’язані з тим, що обслуговування центрального сервера було замкнене раніше між Луганськом і Києвом. Тому процес відновлення затягнувся», - розповів Ярослав Галас.

Сайт не працював більше року, з моменту захоплення адміністрації в Луганську. Серйозно зайнялися відновленням роботи, тільки після переїзду обласної влади в Сєвєродонецьк. Зараз сайт працює в тестовому режимі, але найближчим часом має відновити повноцінну роботу.

«Він спрощений став, є багато речей, які ми просто забрали, які є зайвими і не доцільними в умовах функціонування не Обласної державної адміністрації, а все таки військово – цивільної адміністрації. Дизайн ми не дуже чіпали оскільки це для нас не головне», - поділився Ярослав.

На сторінці вже публікуються головні новини області. тепер у кожного є можливість бути в курсі останніх подій Луганщини. 

Последние комментарии