Гарматне м’ясо: Комуніст з Уралу збирає загони смертників для відправки у Донецьк

“Добровольці-антифашисти” з Уралу на чолі з місцевим депутатом-комуністом збираються їхати в Україну захищати Донецький аеропорт від “київської хунти” з музикою.

Чергова банда уральських найманців, що називає себе “добровольцями-антифашистами”, разом з земляками-музикантами готується вирушити з Челябінської області в Донецьк на “охорону” аеропорту. Про це повідомляють Патріоти України, посилаючись на російське видання Uralpress.ru.

Про такі наміри видання повідомив організатор та ідейний натхненник найманців 38-річний депутат Златоустівських міських зборів комуніст Олександр Негребецьких. За його словами, уральські найманці будуть здійснювати охорону Донецького міжнародного аеропорту імені Сергія Прокоф’єва в складі “армії ДНР”.

Про готовність стати “на захист мирного населення Донбасу від київської військової хунти” вже заявили більше 50-ти мешканців Челябінської області віком від 25-ти до 50-ти років з Челябінська, Златоуста, Магнітогорська, Сатки, Куси, Юрюзані, Карталів і селища Магнітний.

“Але відбір пройдуть не більше 30-ти чоловік. Головним критерієм буде наявність бойового досвіду участі у збройних конфліктах. Невиправдані втрати ні до чого, в Донецьку йде справжня війна, на якій можуть убити. Більше шансів вижити у тих, хто вже воював”, – зазначає видання. З початку 2015 року в боях з озброєними силами України за Донецький аеропорт загинули троє мешканців південного Уралу – 40-річний поет, бард із Сатки Аркадій Брагін, 37-річний Руслан Фатєєв з Чебаркуля і ще один хороший хлопець, 10 осіб отримали осколкові поранення і контузії, в тому числі один позбувся ока” – пише видання. Разом з “антифашистами” в Донецьк приїдуть і самодіяльні музиканти із Сатки – друзі загиблого Аркадія Брагіна, які дадуть в “ДНР” серію благодійних концертів для населення та місцевих бойовиків.

У травні південноуральські найманці планують повернутися додому на короткочасний відпочинок. До речі, у жовтні минулого року Негребецьких, який воював у загоні “контррозвідки ДНР”, обурювався місцевими терористами, звинувачуючи їх в зраді в ході боїв у Донецькому аеропорту. “Безграмотне командування нас  “злило”. Через це ми зазнали дуже великих втрат і втомилися виносити своїх товаришів”, – розповідав Негребецьких. Також він обурювався поведінкою місцевих жителів, які не підтримують “ДНР” і Росію.

Джерело: http://patrioty.org.ua/garmatne-m-yaso-komunist-z-uralu-zbiraye-zagoni-smertnikiv-dlya-vidpravki-u-donetsk/

Последние комментарии