Бойовики обстріляли Трьохізбенку, поранені двоє українських військових

Учора (29.03) близько 19.30 група бойовиків підійшла з боку контрольованої так званою ЛНР території до зруйнованого мосту через Сіверський Донець на околиці Трьохізбенки й обстріляла опорний пункт наших силовиків з автоматичної зброї та гранатометів.

Після відкриття вогню у відповідь бойовики відійшли, однак двоє українських військових у результаті обстрілу отримали поранення. Один із них госпіталізований у важкому стані, за його життя борються медики.

-Протягом ночі бойові дії зафіксовані ще на кількох напрямках, - повідомляє керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль. - На околицях Кримського періодично виникали перестрілки між українськими силовиками та бойовиками з окупованих Сокільників, на автодорозі Бахмутка чулися вибухи мін, а в Станиці Луганській увечері кілька разів виникали перестрілки зі стрілецької зброї. Інформації про постраждалих серед мирного населення немає.

Вчора ремонтні бригади зуміли відновити пошкоджене внаслідок негоди енергопостачання в Новотошківці, однак Трьохізбенка все ще залишається знеструмленою. Крім того, немає світла в Станиці Луганській та сімох прилеглих селах, які забезпечуються електроенергією ЛЕП, що ведуть із боку окупованих територій. Відповідно, не працюють системи центрального тепло- та водопостачання, ускладнений мобільний зв'язок. Коли відновлять електроенергію тут, поки не відомо.

Последние комментарии