На Луганщині російські окупанти застосування РСЗВ БМ-21 «Град» по с. Троїцьке Попаснянського району

За останню добу станом на 7-му ранку 11 серпня 2015 року на Луганському напрямку – без змін, стабільно напружено, а на Артемівському – 5 добу маємо зростання напруги. Про це повідомляє Офіційний сайт речника АТО в Луганській області.

Зазнали вогневого контакту оборонні позицій ЗС України в районах населених пунктів Станиця Луганська, Щастя,  Попасня, Кримське, Трьохізбенка, а також село Троїцьке.

Зокрема, о 10.44 протягом години з напрямку с. Весела Гора, підконтрольного т.з. «ЛНР», з АГС-17 російські найманці здійснили обстріл (40 пострілами) ОП у м. Щастя.

З 11.05 до 11.30 з напрямку окупованого с. Обозне обстріл Щастя повторився. Цього разу зі стрілецької зброї – по ВОП у районі Луганської ТЕС.

З 22.00 до 2 ночі адепти «русского мира» з невеликими перервами з декількох напрямків обстрілювали зі 120-міліметрових мінометів та АГС-17 Станицю Луганську.

На Артемівському напрямку зафіксовано застосування стрілецької зброї по всій лінії розмежування. О 22.15 бойовики застосували реактивні системи залпового вогню БМ-21 «Град» по позиціях сил АТО поблизу с. Троїцьке Попаснянського району.

Близько 3 ночі з мінометів терористи обстріляли селище Трьохізбенка. У результаті влучення у високовольтний провід без електроенергії залишилися мешканці сіл Кряківка, Орехово-Донецьке, Трьохізбенка та Лопаскіне. Зусиллями Луганської обласної військово-цивільної адміністрації пошкодження лінії було оперативно ліквідовано, електропостачання відновлено.

За повідомленням ГУ МВС у Луганській області, опівночі 10-го серпня здійснено артилерійський наліт по ОП ЗС України в районі с. Кримське. Поранено стрільця-санітара підрозділу ЗС України. З діагнозом мінно-вибухове травма військовослужбовця оперативно госпіталізовано до міської лікарні м. Сєвєродонецьк.

Близько півночі на 10 серпня отримав осколкове поранення шиї та обох ніг військовослужбовець зенітно-ракетного взводу ЗСУ. Ушкодження захисник України отримав внаслідок обстрілу з напрямку району пам`ятника «Князю Ігорю» з АГС-17, ДШК та мінометів ВОП на південно-східній околиці смт. Станиця Луганська.

О 2.00 внаслідок артобстрілу терористами мирних кварталів м. Попасна  пошкоджено 2 гаража, що розташовані  поблизу будинку № 1 по вул. Донецькій та 2 автомобілі, які знаходились в них.

За повідомлення командира взводу батальйона патрульної служби міліції особливого призначення «Київщина», 10 серпня об 11.20 з с. Сокольники, підконтрольного бойовикам т.з. «Новоросії», у напрямку с. Кряківка Новоайдарського району в районі розташування ОП  українського підрозділу із застосуванням стрілецької зброї здійснено спробу прориву диверсійно-розвідувальної групи противника у складі 12 осіб. Наші військовослужбовці дали гідну відсіч російським зайдам.

Підрозділи сил АТО повністю контролюють ситуацію на Луганщині, мужньо утримуючи оборонні позиції та впевнено діючи на усіх ділянках на Луганському та Артемівському напрямках.

 #

Ряженая братва била c

Ряженая братва била c "градов" почти,что от первомайского моста(300м) и недалеко от ирминского кладбища(прямо на верху бугра у кладбища, с дороги) и совсем рядом с домами местных жителей у АЗС на въезде в Ирмино со стороны Калиново...А вы были не в курсеили это по тв не показывали?

 

Настройки просмотра комментариев

Включен режим "только для чтения".
Выберите нужный метод показа комментариев и нажмите "Сохранить установки".

Последние комментарии