Шістдесят тонн гуманітарної допомоги прибуло з Миколаївщини

Шістдесят тонн гуманітарної допомоги прибуло з Миколаївщини

Сьогодні (21.03), до Сєвєродонецька був доставлений гуманітарний вантаж, який збирався по всій Миколаївський області. Голова Миколаївської облдержадміністрації Вадим Меріков провів акцію по всіх районах області, в результаті якої було зібрано 60 тонн продуктів харчування та засобів гігієни, які на трьох вантажівках були привезені до Луганської області.

Про це повідомляє прес-служба Луганської військово-цивільної облдержадміністрації.

Вантаж доставили народні депутати України від Миколаївщини Тарас Кремінь і Ігор Бриченко.

«Гуманітарний вантаж від жителів Миколаївської області – це наша щиросердна гуманітарна підтримка Луганщині. Я маю надію, що ця допомога допоможе людям віднайти віру і справедливість у нашій державі» – відзначив нардеп від фракції «Народний Фронт» Тарас Кремінь.

Зустрічала делегацію заступник голови Луганської обласної державної адміністрації Ольга Лішик.

«Це вже не перша допомога від Миколаївщини. Така постійна підтримка говорить про те, що ми разом, ми єдині і в нас вже з’явилися справжні друзі яким ми безмежно вдячні. Одна з фур з гуманітарної допомогою сьогодні ж поїде до Старобільська, де проживає багато внутрішньо переміщених осіб» – відзначила заступник голови ОДА.

Депутати, також відвідали нещодавно відкрите відділення всеукраїнського благодійного фонду «Поліський оберег», якому активно допомагає громада Миколаївщини та народний депутат Ігор Бриченко. Примітно, що відділення фонду знаходиться в будівлі проектного інституту азотної промисловості і продуктів органічного синтезу «ГІАП» у якому раніше була штаб-квартира сепаратистів.

Последние комментарии