Сєвєродонецький ліцей відсвяткував своє 50-річчя

Сєвєродонецький ліцей відсвяткував своє 50-річчя

Сєвєродонецький професійний будівельний ліцей відсвяткував 50-річчя від дня свого заснування. У заході з нагоди відзначення ювілею взяли участь заступник голови Луганської обласної ВЦА Ольга Лішик, директор Департаменту освіти і науки Луганської обласної ВЦА Ірина Цимбал та заступник міського голови Олександр Ольшанський.

Про це повідомляє прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

«П’ятдесят років – це великий термін для існування будь-якого навчального закладу. Це тисячі доль наших випускників, які пов’язані з будівельним процесом. Ми сподіваємося, що у найближчий час наші вихованці будуть більш затребувані в суспільстві», – сказав керівник ліцею Борис Гречишкін. 

Днем утворення ПТУ № 98 вважається 20 лютого 1965 року. За час його існування випущено 12900 вихованців.

Заступник голови Луганської обласної військово-цивільної адміністрації вручила почесні грамоти та привітала учнів і співробітників ліцею зі святом.

«Перед нами сьогодні стоїть багато завдань. Нам належить будувати та відновлювати область, тому від професії будівельника залежить багато. Я вітаю викладачів, випускників, усіх, хто причетний до учбового закладу, зі світом і бажаю подальших успіхів», – відзначила Ольга Лішик.

Последние комментарии