Депутатами Рубежанского горсовета являются активные деятели ЛНР

Руководитель городской общественной организации «Правовий простір» Владимир Монаков обратился с запросом в Рубежанский городской совет по поводу бездействия городской власти в вопросе досрочного прекращения полномочий некоторых депутатов городского совета.

В частности, депутат городского совета Нелли Задирака, является председателем Комитета по вопросам международных отношений народного совета ЛНР. Депутат Дмитрий Хорошилов также является членом народного совета ЛНР. Депутат Тимохин является командиром батальона в вооруженных силах ЛНР. Все трое с августа 2014 года не участвовали ни в одном заседании городского совета, потеряли связь с горсоветом и территориальной громадой.

В связи с этим общественный лидер просит дать информацию, почему секретарь и депутаты городского совета не предпринимают никаких действий, чтобы досрочно прекратить полномочия этих рашистов?

 

Алексей Светиков, svsever

 #

Посмотрите у меня на сайте

Посмотрите у меня на сайте "Что такое рашизм". Там очень доходчиво

 
 #

Рашист- это такой человек как

Рашист- это такой человек как ты, вот и все определение.

 
 #

Рашист - Википедия - Термін

Рашист - Википедия - Термін «рашизм» штучно утворений шляхом поєднання англійского слова Russia (тобто Росія, вимовляється: раша) та міжнародного слова «фашизм». При цьому обігрується співзвучність слів русизм і расизм. Рашизм — це різновид тоталітарної, фашистської ідеології,[4] симбіоз основних засад фашизму і сталінізму. Він є обґрунтуванням варварської геополітики РФ, спрямованої на окупацію та анексію територій інших держав, часто-густо позначається штампом «збирання земель руських» і спирається на місцевий колабораціонізм.

Термін набув значного поширення в неофіційних колах в 2008 році — під час агресії Росії стосовно Грузії. Повторна хвиля поширення цього терміна припала на період анексії АР Крим Російською Федерацією[5][6][7], збиття літака Boeing 777 біля Донецька 17 липня 2014 та з початком російсько-українськoї війни в 2014 році[8][9][10][11][12].

Уперше введений Герценом у романі «Минуле і думи»[ru] (1868) для позначення екстремістського напряму в русофільстві. Своїм відродженням термін завдячує президенту Чеченської Республіки Ічкерія Джохарові Дудаєву, який основну рису русизму вбачав у територіальній експансії Росії на Кавказі, ця лінія сприйняття була продовжена Шамілем Басаєвим та Асланом Масхадовим, наприклад:

« Ваша великорусская мечта — сидя по горло в дерьме, затащить туда всех остальных. Это и есть Русизм. »
Борис Грушин бачив в основі русизму феодальне холопство і рабство, його опоненти називали таку позицію русофобською. Проте представники російського націоналізму перетворили цей термін (як поєднання «російського імперіалізму» з «побутовим націоналізмом») в основу своєї ідеології. Так, націоналіст Олександр Іванов-Сухаревский проголошував проект побудови Святої Русі — наддержави (станової імперії) на чолі з народом слов'яно-русів, об'єднаних кров'ю, мовою та історією.

Серед численних радикальних націоналістичних рухів 1990-х у Росії, ультраправа фашистська «Народна національна партія Росії» (ННП), заснована в 1994 році Олександром Івановим-Сухаревським, режисером за освітою, і Широпаєвим Олексієм, натхненна фашизмом італійського типу, удавала з себе захисницю російського православ'я і козацьких рухів та поширювала ідеологію, яку називала «русизм». Ця ідеологія була комбінацією популізму, расового та антисемітського містицизму, національного екологізму, православ'я, та ностальгії за царем. Партія налічувала лише кілька тисяч членів, однак історично впливала на позапарламентську сцену в Росії через відомі газети «Я русский», «Наследие предков» та «Эра России». Партія незабаром зазнала проблем з законом за розпалювання міжнаціональної ворожнечі, газета «Я русский» була зрештою заборонена в 1999 році і Іванов-Сухаревський засуджений до кількох місяців тюремного ув'язнення, однак після звільнення він тривалий час залишався важливою фігурою в колах, близьких до Спілки письменників Росії і проводив далі свою діяльність.[13]

 
 #

Господин Светиков!

Господин Светиков! Расшифруйте , пожалуйста, термин "рашист". Русофил, что-ли? Если бы Вы сказали " предатель украинства" - было бы понятно.Я не филолог, но применение майданно-суконно-уличной лексики журналистом, претендующим на интеллектуальность, " режет" глаза даже мне.

 

Настройки просмотра комментариев

Включен режим "только для чтения".
Выберите нужный метод показа комментариев и нажмите "Сохранить установки".

Последние комментарии