У містах Луганщини буде роздано 3700 продуктових наборів від австрійського Червоного Хреста

У містах Луганщини буде роздано 3700 продуктових наборів від австрійського Червоного Хреста

21 січня 2015 року заступник голови ОДА Ольга Лішик відвідала Сєвєродонецьке відділення Товариства Червоного Хреста України, де проходила роздача гуманітарної допомоги в рамках проекту «Зимова підтримка для внутрішньо переміщених осіб» у Луганській області. Партнером проекту є австрійський Червоний Хрест, який фінансується Міністерством закордонних справ Австрії.

Про це повідомляє прес-служба Луганської облдержадміністрації.

Метою проекту є поліпшення умов життя населення, постраждалого внаслідок проведення бойових дій на території області. Луганською обласною організацією Товариства Червоного Хреста України буде роздано всього 3700 продуктових наборів для внутрішньо переміщених осіб.

«Ми вже протягом шести місяців реалізуємо програму від австрійського Червоного Хреста. Надаємо допомогу в кількох напрямах. Перший – допомога будівельними матеріалами на відновлення житла, у результаті чого 310 сімей із Лисичанська отримали допомогу. Другий – видача продуктових наборів у Лисичанську, Сєвєродонецьку, Попасній і, якщо буде можливість, в Алчевську та Луганську в розрахунку один на сім’ю», – сказав представник Червоного Хреста Австрії Кріс Янг. 

Ольга Лішик від Луганської облдержадміністрації подякувала міжнародній організації за надану допомогу та розуміння тієї складної ситуації, у якій опинилась Луганська область унаслідок проведення на її землі бойових дій.

Последние комментарии