Геннадій Москаль вручив нагороди видатним луганчанам

Геннадій Москаль вручив нагороди видатним луганчанам

Сьогодні (30.12.2014) у Сєвєродонецьку голова Луганської облдержадміністрації Геннадій Москаль на відкритті прес-центру нагородив почесними відзнаками видатних луганчан. Про це повідомляє прес-служба ЛОГА.
Наших земляків було відзначено за багаторічну плідну працю, високу професійну майстерність, значний особистий внесок у соціально-економічний та культурний розвиток України.

Зокрема, згідно з указами Президента України медаллю «За працю і звитягу» нагороджено: 
- Володимира Межинського – фельдшера Щастинської виїзної бригади Луганської міської станції швидкої медичної допомоги; 
- Світлану Цимбал – доярку сільськогосподарського підприємства «Агрофірма «Привілля» Троцького району.

Присвоєнням почесного звання «Заслужений працівник промисловості України» відзначено Валерія Нікуліна – заступника директора акціонерного товариства «Коровай».
Звання «Заслужений працівник сільського господарства України» присвоєно Дмитру Оденчуку – директору сільськогосподарського підприємства «Агрофірма» «Привілля» Троцького району.

За особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, Указом Президента України від 31.10.2014 № 838/2014 орденом «За мужність» III ступеня посмертно було нагороджено Геннадія Хитренка. Терористи його розстріляли за проукраїнські висловлювання у с. Кримському Новойдарського району. Нагороду прийняв батько. 
«Дозвольте Вам від імені Президента України подякувати за те, що виростили такого сина.

Патріота України, який загинув від рук бандитів. Загинув за свою позицію щодо України», – відзначив голова Луганської ОДА Геннадій Москаль. 

Після вручення відзнак Геннадій Москаль дав прес-конференцію за підсумками своєї каденції на посту губернатора Луганської області.

Последние комментарии