25 грудня відбулося пленарне засідання 95-ої (чергової) сесії Сєвєродонецької міської ради VI скликання

25 грудня відбулося пленарне засідання 95-ої (чергової) сесії Сєвєродонецької міської ради VI скликання

Відкриваючи його, міський голова В.В. Казаков привітав народних обранців з завершенням не дуже простого 2014 року, нагадавши, що це остання сесія у ньому.

Порядок денний містив близько 50 питань, серед яких й ті, що стосувалися ходу виконання міської соціальної цільової програми сприяння здійсненню повноважень органами самоорганізації населення на території Сєвєродонецької міської ради на 2014 рік, а також затвердження положень про місцеві ініціативи та громадські слухання. 

Головним питанням 95-ої сесії був блок фінансово-економічних питань. За загальним фондом за поданням головних розпорядників за рахунок невикористаних асигнувань буде здійснено перерозподіл бюджетних коштів в основному на захищені статті видатків, а саме на оплату праці, комунальних послуг та енергоносіїв. 

Кошти зі спеціального фонду міського бюджету будуть спрямовані, у тому числі на капітальний ремонт санвузлів у ССШ №17.

Відповідно до вимог чинного законодавства, до прийняття бюджету на 2015 рік, депутати ухвалили рішення установити тимчасовий обсяг доходів міського бюджету на І квартал 2015 року у сумі 71 820 922 грн., у тому числі обсяг дотації вирівнювання з державного бюджету в сумі 10 672 050 грн. 

Згідно з Законом України «Про доступ до публічної інформації» з рішеннями 95-ої (чергової) сесії міськради можна ознайомитися на офіційному сайті міської ради

 

Інформація газети «Сєвєродонецькі вісті»

Последние комментарии