Бойовики збільшують обстріли Луганщини. В суботу знову застосували “Гради”

Бойовики збільшують обстріли Луганщини. В суботу знову застосували “Гради”

Режим припинення вогню не дотримується бойовиками ЛНР. Протягом минулої доби (за суботу) підконтрольну Україні територію Луганської області обстріляли 11 разів. Для порівняння, в п’ятницю було 8 обстрілів, у четвер – 3. 

Про це повідомляє Офіційний сайт Генадія Москаля.

— При цьому вчора бойовики знову застосували не тільки стрілецьку зброю, але й міномети та системи залпового вогню “Град”, — повідомляє голова Луганської ОДА Геннадій Москаль. — З “Градів” учора близько 15-ї години обстріляли с.Кримське Новоайдарського району, яке розташоване біля автодороги Бахмутка та поблизу 31 блокпосту українських силовиків. Значних руйнувань інфраструктури, житлового сектору немає, ніхто з мирних мешканців у результаті обстрілу не постраждав.
Крім Кримського бойовики обстрілювали зі стрілецької зброї також Станицю Луганську та м.Щастя. В Станиці автоматні та кулеметні черги лунали впродовж дня кілька разів — спочатку після 8-ї ранку, а затим під вечір. Інформації про постраждалих мирних мешканців немає.

Станом на 11-ту годину сьогоднішнього дня (14.12) в традиційно гарячих точках Луганської області зберігається вогнева тиша.

Последние комментарии