Трагічні сторінки історії

Трагічні сторінки історії

7 грудня у Сєвєродонецькій міській публічній бібліотеці відбулася презентація збірника "Геноцид в Україні 1932-1933 рр. за матеріалами кримінальної справи № 475". У рамках презентації книги пройшла зустріч з одним із упорядників видання, полковником Служби безпеки України Удовиченко Валерієм Миколайовичем.

Жахлива трагедія українського народу багато разів розкривалася у книжках та кінострічках. На сьогоднішній зустрічі тему голодомору було розглянуто з точки зору кримінальної справи за фактом вчинення голодомору-геноциду в Україні в 1932-33 роках.

У збірнику ви знайдете документи та матеріали про відкриття справи,свідчення очевидців, результати судової історично-правової та науково-демографічної експертиз, кореспонденцію іноземних дипломатів, фотоматеріали. Це видання буде цікаво науковцям, викладачам, студентам та всім, хто цікавиться історією України. З цим виданням ви зможете ознайомитися у бібліотеці, яке ми отримали у дарунок з пам’ятним автографом.  

Ще у подарунок від Валерія Миколайовича бібліотека отримала книги з історії України, конституційного права, книжки з серії «Стозір’я. Бібліотека української родини» тощо.

Подивіться фото з зустрічі https://www.facebook.com/media/set/?set=a.828968407154489.1073741916.180715845313085&type=3&uploaded=17

 #

это история, которая

это история, которая случилась, и случилась почти 100 лет назад, давайте ещё открывать криминальные дела по поводу монгол-татар или польской шляхты (кстати Европа). Я не то что бы что то имел против, но давайте всё тогда уже судить объективно, и к тому же сейчас не менее прискорбно складывается отношение относительно нашего же народа на Донбассе, но почему то о то что там на самом деле остаётся только гадать, и истины многие уже не когда не узнают. Зато вокруг "Голодомора" ходят вокруг да около.

 

Настройки просмотра комментариев

Включен режим "только для чтения".
Выберите нужный метод показа комментариев и нажмите "Сохранить установки".

Последние комментарии