Чергова перемога мешканців гуртожитку

Чергова перемога мешканців гуртожитку. На 68 тис. грн. оштрафовано КП «Житлосервіс "Світанок"» за незаконне завищення квартплати.
Про незаконне завищення загальної площі житла мешканців у гуртожитках м. Сєвєродонецька автор писав неодноразово.

Мешканці гуртожитків багаторазово зверталися зі скаргами на незаконне завищення плати за послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій (квартплату) у різні інстанції: від міського голови, прокурора м. Сєвєродонецька і до чиновників вищих ешелонів влади.

В одному із останніх звернень в АМКУ гр. Т. вказувала, що їй через незаконне завищення загальної площі житла квартплату незаконно нараховують на 60 (шістьдесят!) відсотків більше.

Ні міський голова Валентин Казаков, ні прокурор м. Сєвєродонецька Сергій Григоров (нагороджений у цьому році почесною грамотою обласної ради та обласної державної адміністрації) не усунули ці порушення законодавства, показавши свою безпорадність і нездатність захищати законні інтереси жителів міста.

А ось АМКУ Луганської області визнав порушення з боку чиновників «Житлосервіс «Світанок» (директор Антоненко Павло Володимирович, юрист Самарський Валерій Валерійович) і прийняв відповідні заходи.
Таким чином, ще раз підтвердивши безпорадність і нездатність захищати законні інтереси жителів міста нашими місцевими «захисниками».

Приводжу текст повідомлення:

«Адміністративна колегія Луганського обласного територіального Антимонопольного комітету України визнала порушенням законодавства про захист економічної конкуренції дії комунального підприємства «Житлосервіс «Світанок» м. Сєвєродонецьк із завищення плати на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій шляхом застосування при її розрахунку загальної площі квартири (житлового приміщення у гуртожитку за адресою: м. Сєвєродонецьк, 93409, вул. Новікова, буд. 5), яка не відповідає фактичній загальній площі квартири, у т. ч. вказаній у технічній документації, офіційно зареєстрованій у комунальному підприємстві «Сєвєродонецьке бюро технічної інвентаризації», у вигляді встановлення таких умов реалізації товару, які неможливо було б встановити за умов існування значної конкуренції на ринку з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій в територіальних межах обслуговування міста Сєвєродонецька.
На підприємство накладено штраф у розмірі 68 000,00 грн».

http://www.amc.gov.ua/amku/control/lug/uk/publish/article/80639;jsessionid=92B8D1B3CFF9617CB14FF8B82B3E7385.app1
 

Виктор Павлов, 
тел. для справок и консультаций: 050-422-42-14

 #

Это не о том ЖЭКе идет речь,

Это не о том ЖЭКе идет речь, по которому антимонопольный комитет отказался предоставить Светикову информацию и Светиков обратился в суд?

 

Настройки просмотра комментариев

Включен режим "только для чтения".
Выберите нужный метод показа комментариев и нажмите "Сохранить установки".

Последние комментарии