Власні проекти для вирішення проблем сєвєродончан

Актуальні проблеми жителів міста не лягають під чиновницьке сукно до кращих часів, а потребують своєчасного втручання та виділення коштів з бюджету для вирішення гострих питань. Президент України В.Ф. Янукович приділяє особливу увагу діалогу влади та людей, тож міська влада завжди тримає руку на пульсі міста.

Напередодні зими ведеться планова робота з ремонту та утеплення житлового фонду і об’єктів сфери освіти. Днями відбулася виїзна нарада, у якій брав участь начальник відділу капітального будівництва міськради Роман Абраменко. Під час наради були відвідані об’єкти, де на сьогоднішній день активно ведуться капітальні ремонтні роботи. Це дитячий садок №24 та житловий будинок №2 по вул. Силікатній. 

Наразі дитсадок №24 отримує нове життя. Донедавна його зовнішній вигляд не радував око. Один з найстаріших дошкільних закладів Сєвєродонецька потребує вже не косметичного, а капітального ремонту. Тож міська влада виділила 320 тис. грн. на його оновлення. Обсяг робіт, справді, вражає: це утеплення фасаду, заміна вікон та пожежних виходів, облицювання сходинок, переобладнання вхідної альтанки, установка нового освітлення. Ще один значний етап роботи – відновлення шиферної покрівлі. Згідно з планом, роботи будуть закінчені до нового навчального року, тож 1 вересня маленькі сєвєродончани підуть в оновлений, свіжовідремонтований дитячий садок. 

На початку серпня розпочалися роботи з утеплення житлового будинку №2 по вул. Силікатній. Утеплюють будинок з використанням сучасних енергозберігаючих технологій, які забезпечать тепло взимку та збережуть прохолоду влітку. Роботи ведуться швидко та якісно. Загалом, мешканці вул. Силікатної відчувають підтримку міста та області – минулого року тут за участю міського голови В.В. Казакова, губернатора Луганської області В.М. Пристюка та народного депутата України О.П. Кунченка відкрито міні-котельню. Тож, у Сєвєродонецьку активно реалізуються власні проекти, головні завдання яких – вирішення проблем жителів міста. 
У Сєвєродонецьку діє програма «Енергоефективності та енергозбереження житлового комунального господарства». Вул. Силікатна, 2 – це вже четвертий будинок, який цього року утеплюють у межах даної програми. З міського бюджету на ці роботи виділено 125 тис. грн.

 
Інформація відділу внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Сєвєродонецької міськради

Последние комментарии