У Сєвєродонецьку для держслужбовців провели семінар на тему антикорупційного законодавства

На виконання розпорядження Кабінету Міністрів України для державних службовців та службовців місцевого самоврядування у міському Палаці культури організували тематичний семінар “Антикорупційне законодавсто України.” Такі заходи обумовлені переш за всенеобхідністю держслужбовців орієнтуватися у змінах змінах антикорупційного законодавства.

Держслужбовці та службовці органів місцевого самоврядування повинні добре орієнтуватуватися та дотримуватися новітнього антикорупційного законодавства. На виконання розпорядження Кабінету Міністрів України представники магістратури державного управління Східноукраїнскього національного університету імені В. Даля провели семінар “Антикорупційне законодавство України.” Відкрив семінар міський голова Валентин Казаков, який наголосив на необіхдності оновлення знань держслужбовцями та посадовими особами місцевого самоврядування щодо антикорупційного законодавства.

Орагінізатори семінару відзначили, що положення України невтішне — вона залишається у числі найбільш корумпованих країн Європи. Сьогодні одним з напрямків роботи на шляху подолання корупції в Україні стало реформування антикорупційного законодавства на засадах світових стандартів.

Для досягення позитивного результату у подоланні корупції необхідне практичне виконання нового аникорупційного законодавства. Під час семінару учасникам не тільки нагадали про останні зміни у законадавстві, а й розповіли про шляхи подолання корупції на прикладах інших держав.

 

Джерело: ТРК СТВ

 #

"Держслужбовці та службовці

"Держслужбовці та службовці органів місцевого самоврядування повинні добре орієнтуватуватися"

А какже иначе? Кому, как не им надо ориентироватися?
Надо повышать квалификацию.
Обычным гражданам это не нужно знать.

Главное, "розповіли про шляхи подолання корупції".
Шляхи знають. Теперь будут нещадно бороться с корупцией. Поки не подолають.

 
 #

Делились опытом, как грамотно

Делились опытом, как грамотно обойти его?;))

 
 #

"Незнание закона не

"Незнание закона не освобождает от ответственности.
А вот знание - нередко освобождает"

 

Настройки просмотра комментариев

Включен режим "только для чтения".
Выберите нужный метод показа комментариев и нажмите "Сохранить установки".

Последние комментарии