У Сєвєродонецьку відзначили кращих журналістів

Сьогодні відбулись урочистості із нагородженням кращих представників засобів масової інформації Сєвєродонецька: редакцій газет, телебачення та радіо.

За традицією саме у день журналіста, прийнято шанувати учасників щорічного відкритого міського конкурсу “Журналіст року”, організатором якого виступає Сєвєродонецька міська рада за підтримки благодійного фонду Олексія Кунченка “Заради майбутнього”.

Від імені міського голови Валентина Казакова журналістів зі святом привітав перший заступник міського голови Євген Халін.

Передав слова вітання і народний депутат України Олексій Кунченко. Було наголошено на важливості ролі журналіста у формуванні суспільної думки та громадянсько-правового суспільства в цілому.

Члени організаційного комітету конкурсу відзначили, що дуже складно було обрати переможців, адже усі 60 робіт, які подали на конкурс були гідними. Так серед майстрів пера у групі “Краща публікація” у номінаціях “Громада та влада” та “Економічний простір” переміг Заслужений журналіст України Семен Перцовський, у номінації “Гордість нашого міста” та “Здоров’я нації” кращим визнано кореспондента міської суспільно-політичної газети “Сєвєродонецькі вісті” Олександра Руденка, найсильнішою роботою у номінації “Вічні цінності” визнано роботу редактора газети “Сєвєродонецький хімік” Сергія Горєлова.

Серед майстрів мікрофона у групі “Кращий відеосюжет/телепередача” в номінації “Громада та влада” перемогла редактор телебачення ТРК “СТВ” Наталія Літовченко, її колеги кореспондент Вікторія Лазарєва та редактор Олена Шукайло відзначені у номінації “Здоров'я нації”.

Редактор телерадіоредакції ПрАТ “Сєвєродонецьке об'єднання Азот” Микола Клименко переміг у номінації “Гордість нашого міста”, його колега за “цехом” кореспондент Людмила Клемешова та кореспондент ТРК “СТВ” Галина Горешняк стали кращими в номінації “Вічні цінності.”

У групі “Краща радіопередача” в номінації “Гордість нашого міста” кращою стала Галина Кафтанюк з телерадіоредації містоутворюючого підприємства. Один з голосів Сєвєродонецька, головний редактор радіо FM ТРК “СТВ” Сергій Стецюра переміг у номінації “Громадська ініціатива.”

Усі переможці отримали грамоти виконавчого комітету Сєвєродонецької міськради та цінні подарунки від благодійного фонду Олексія Кунченка “Заради майбутнього” .

 

Джерело: ТРК СТВ

 #

Руденко надо было выставить

Руденко надо было выставить на номинацию статью "Шесть праздничных свечей". Вобще все призы забрал бы))

 

Настройки просмотра комментариев

Включен режим "только для чтения".
Выберите нужный метод показа комментариев и нажмите "Сохранить установки".

Последние комментарии