Розпочато капітальний ремонт вулиці Об'їзної

Роботи з капітального ремонту автошляху тривають наразі по вулиці Об'їзна. Це наступний фронт відновлювальних дорожніх робіт, що проводяться за кошт державного бюджету.

Розпочато капітальний ремонт вулиці Об'їзної, якою щодень проноситься величезний потік машин, в тому числі й великотоннажних. На відновлення цієї автодороги держава виділила цільову субвенцію в розмірі 900 тисяч гривень. Замовником ремонтних робіт виступає обласний Департамент житлово-комунального господарства, а безпосередньо сам ремонт проводить фірма-підрядник Кремінський “Агродорстрой”. Наданої суми вистачить, аби заново суцільно вкрити асфальтобетоном ділянку дороги від автовокзалу в напрямку вулиці Єгорова площею у 3,5 тисячі квадратних метрів, а також провести на решті дороги до путипроводу ямковий ремонт. Ці роботи мають завершити до кінця тижня.

Наступною у списку об'єктів, що також капітально ремонтуватимуться за кошт державного бюджету, буде вулиця Менделєєва. На неї призначено 330 тисяч гривень, щоб довести укладання суцільного покриття, розпочатого торік, до проспекту Хіміків. Таку інформацію надав начальник відділу капітального будівництва міськради Роман Абраменко.

 

Джерело: ТРК СТВ

 #

А чё так скромно умолчали про

А чё так скромно умолчали про улицу Московскую? Во сколько там асфальт обошёлся городскому бюджету? :-) Клали его, как я понимаю, за счёт гор.бюджета, а не за счёт гос.бюджета?

 
 #

А чё так скромно, 900 тысяч?

А чё так скромно, 900 тысяч? А где остальные "дорожные" или чего тогда такой большой транспортный налог?

 

Настройки просмотра комментариев

Включен режим "только для чтения".
Выберите нужный метод показа комментариев и нажмите "Сохранить установки".

Последние комментарии