Вшанували героїв Чорнобиля

Чергове засідання виконавчого комітету Сєвєродонецької міської ради, що відбулося 23 квітня, розпочалося з нагородження ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС. Перший заступник міського голови Сергій Дядик подякував ліквідаторам-чорнобильцям за мужність, самопожертву і героїзм, проявлені в екстремальних обставинах. Подяками виконкому міської ради та цінними подарунками з нагоди 27-річчя аварії на Чорнобильській АЕС нагороджені Владислав Малашенко, Віктор Гуменний, Юрій Блохін, Леонід Салов, Сергій Чернов, Віктор Яїцький, Сергій Суржан, Ігор Самойлов, Анатолій Якименко, Павло Василенко.

Директор благодійного фонду Олексія Кунченка «Заради майбутнього» Євген Халін передав чорнобильцям  слова вдячності народного депутата України за неоцінимий подвиг, за проявлену відвагу під час ліквідації наслідків аварії. Подяки народного депутата України від Партії регіонів Олексія Кунченка та цінні подарунки отримали Юрій Дорошенко, Онуфрій Голод, Олександр Комаров, Анатолій Крохмаль та Лев Сметанін.

Ще одну нагороду з нагоди річниці аварії на ЧАЕС, а саме Почесну грамоту виконкому, вручено Володимиру Купчику.

Також на цьому засіданні виконкому вручено подяки Центральної виборчої комісії за сумлінне виконання своїх обов’язків щодо організації, підготовки та проведення виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року. Їх отримали Євген Халін, Юлія Могильова, Надія Тищенко, Олена Гайванюк, Любов Єфименко, Оксана Суворова, Сергій Сізов і Вікторія Мазур. Почесні грамоти ЦВК отримали Олена Ткачова і Олена Тарасова.

Щодо порядку денного засідання, то члени виконкому розглянули та затвердили понад 20 питань.

Зокрема, затверджено план проведення міських заходів, присвячених випускному вечору учнів 11-х класів загальноосвітніх навчальних закладів міста. Згідно з рішенням міський випускний вечір цього року відбудеться 1 червня. Урочисте святкування пройде у Льодовому Палаці спорту.

У зв’язку з підготовкою комунальних дошкільних навчальних закладів (ясел-садків) до нового 2013-2014 навчального року, проведенням в них великого обсягу ремонтних робіт, прийнято рішення щодо тимчасового припинення роботи ясел-садків у літній період відповідно до графіка. Він укладений таким чином, що ремонт ведеться не одночасно в усіх закладах. Частина з них буде діяти, щоб батьки, які не матимуть можливості оздоровлювати дітей поза яслами-садками, змогли влаштувати малечу в працюючі дошкільні навчальні заклади.

З метою своєчасної і якісної підготовки житлового фонду, об’єктів соцкультпобуту та інженерних комунікацій міста до роботи в осінньо-зимовий період 2013-2014 рр., члени виконкому затвердили відповідні заходи. Зокрема, з квітня до вересня заплановано виконання робіт з налагодження належного функціонування систем теплопостачання у низці житлових будинків теплопостачальними підприємствами міста. Заплановано також виконати промивку, опресовування та ремонт систем опалення; заміну труб, запірної арматури; ремонт котлів, насосів, колекторів, водопідігрівачів; заміну трубопроводів гарячої води та центрального опалення на деяких ділянках тощо. Житлосервіси та ОСББ міста, згідно з планом, протягом квітня - жовтня виконуватимуть такі роботи: заміна трубопроводів; ремонт під’їздів, оголовків, відмостки, рулонної та шиферної покрівель; скління вікон та інше. На об’єктах управління охорони здоров’я, відділу культури, відділу у справах сім’ї, молоді та спорту, навчальних закладах міста вестимуться відповідні ремонтні роботи. Також виконком затвердив склад Штабу з контролю за ходом виконання Заходів з підготовки житлового фонду, об’єктів соцкультпобуту та інженерних комунікацій міста до роботи в осінньо-зимовий період 2013-2014 рр. на чолі з заступником міського голови П. Г. Чернишиним. 

Члени виконкому взяли до відома інформацію про організацію та проведення оплачуваних громадських робіт у 2012 році та перспективи на 2013 рік, затвердили «Перелік видів громадських робіт» та «Перелік підприємств, установ, організацій, на яких планується створити додаткові робочі місця для проведення громадських робіт».

Одне з прийнятих рішень стосувалося надання жилих приміщень громадянам, які перебувають на квартирному обліку. Цим рішенням передбачається надати одній сім’ї двокімнатну квартиру.
Члени виконкому розглянули проект рішення міської ради «Про внесення змін до міського бюджету на 2013 рік».

Серед інших прийнято рішення про перерозподіл видатків бюджету, постановку громадян на квартирний облік та до черги на одержання жилої площі у гуртожитках, про захист прав малолітніх, встановлення режиму роботи деяких об’єктів тощо.

 

Інформація відділу внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю

Последние комментарии