59 чергова сесія міської ради

28 березня пройшла чергова сесія міської ради. Депутати розглянули більше півсотні питань. Серед них: внесення змін до міського бюджету та спецфонду. 

Стосовно міського бюджету, на сесії прийнято 2 рішення: «Про внесення змін до міського бюджету на 2013 рік» та «Про внесення змін до спеціального фонду міського бюджету на 2013 рік».

За рахунок дотації з державного бюджету на вирівнювання фінансового забезпечення місцевих бюджетів майже на 1,8 млн. грн., збільшено доходну та видаткову частини загального фонду на цю суму. Кошти спрямовано на захищені статті витрат (переважно енергоносії). За рахунок залишків коштів по спеціальному фонду міського бюджету, збільшено видаткову частину за зазначеним фондом на 9,7 млн. Грн.

Ці кошти спрямовано зокрема на реконструкцію під’їздів, капітальний ремонт аварійних балконів, доріг і тротуарів, ремонт та відновлення освітлення вулиць, освітлення в районі шкіл №№14 і 20, утеплення будинків, капремонт покрівель шкіл тощо.

Заплановані кошти на капремонт систем гарячого водопостачання житлових будинків із заміною водопідігрівників та колекторів центрального опалення та гарячого водопостачання, придбання автогідропідіймача КП "Сєвєродонецькліфт».

Також спрямовано кошти на розробку проектної документації на капітальний ремонт ДНЗ №43.

Прийнято рішення спрямувати кошти на придбання апарату для гемодіалізу та апарату для штучної вентиляції легенів.

Керуючись Законами України “Про місцеве самоврядування”, “Про міський електротранспорт” та розглянувши відповідне звернення начальника КП “Сєвєродонецьке тролейбусне управління”, депутати міської ради прийняли рішення про встановлення тарифу на одноразовий проїзд у міському електротранспорті у розмірі 1 грн 25 коп. з 15 квітня 2013 року. Абонементний білет коштуватиме 75 гривень.

Затвердили на сесії і Комплексну міську цільову програму “Турбота” на 2013-15 роки.

Кілька сесійних питань стосувалися ходу виконання рішень попередніх засідань та внесення змін і доповнень.

У блоці земельних питань депутати затвердили проект “Детальний план території в районі о.Чисте”.

У визначений законом термін всі рішення сесії будуть оприлюднені на офіційному сайті міської ради для детального ознайомлення.

 

Джерело: ТРК СТВ

Последние комментарии