У Пенсійному фонді працює веб-портал надання електронних послуг

У Пенсійному фонді працює веб-портал надання електронних послуг. Таким чином через інтернет можна отримати доступ до законодавчої та нормативної бази Пенсійного фонду, а також отримати суто особисті дані, наприклад, стосовно пенсії, накопиченого трудового стажу або розміру зарплати.

Користування сайтом, говорить начальник відділу персоніфікованого обліку, інформаційних систем та мереж Управління Пенсійного фонду в Сєвєродонецьку Ксенія Неділько, доволі зручне. Тут можна отримати максимум інформації. Наприклад про стан накопичених коштів і виплат, обробки наданого у електронному вигляді звіту, про стан взаєморозрахунків з обов’язків платника.

Портал також забезпечує взаємодію так званих “спрощенців” з органами Пенсійного фонду, містить інформацію для громадян про умови, порядок призначення, перерахунок і виплати пенсій, а також зразки різних документів. Для того, щоб отримати інформацію загального характеру достатньо просто зайти на сайт і знайти потрібні вам дані. Якщо ж інформація носить особистий характер — треба зареєструватися і отримати пароль для доступу до неї. Зробити це можна в Управлінні Пенсійного фонду у кабінеті № 207. При собі мати паспорт, ідентифікаційний код, якщо пенсіонер — пенсійне посвідчення. Якщо підприємець — свідоцтво підприємницької дільності. Надання електронних послуг безкоштовне.

 

За матеріалами ТРК СТВ 

Последние комментарии