Їх служба небезпечна і складна

20 грудня в Україні вітали працівників органів внутрішніх справ, людей, чий професійний обов'язок, незалежно від звання і посади – бути надійним захисником прав та свобод людини, зберігати чистоту перед законом і власним сумлінням. Сєвєродонецьких міліціонерів з нагоди свята вітали у Міському палаці культури.

Першим з професійним святом правоохоронців привітав народний депутат України Олексій Кунченко. У своїй промові він відзначив небезпечність професії міліціонера, тому на сам перед побажав співробітникам органам внутрішніх справ здоров’я.

Перший заступник міського голови Сергій Дядик зробив акцент на покращенні з кожним роком результатів роботи сєвєродонецької міліції. Розкриття злочинів складає 85%, розкриття пограбувань 90%, а випадків хуліганства-95%. І взагалі у порівнянні з минулим роком злочинність у нашому місті знизилася на 15%.

Начальник міського відділу міліції Юрій Пасічник відзначив, що такі результати — це перш за все результат злагодженої роботи усього колективу. Минулий рік був дуже насиченим на події. Одна з них — прийняття нового кримінально-процесуального кодексу, що тягне за собою чимало реформувань існуючого порядку роботи. Серед інших — участь сєвєродонецьких міліціонерів в охороні громадського порядку на період проведення Євро-2012, а також під час виборної кампанії до Верховної ради України.

Після урочистостей на правоохоронців чекала насичена концертна програма. На сцену з вітальними номерами виходили їх творчо обдаровані колеги, представники інших служб та навіть справжні актори. Звичайними привітаннями не обмежилися, хтось підготував пісню, а хтось, навіть, театральну міні-постановку. Також до концертної програми увійшли танцювальні та вокальні номери від колективів Міського палацу культури.

 

Джерело: ТРК СТВ

 #

Де вiн той правопорядок як

Де вiн той правопорядок як злочини були так i е

 

Настройки просмотра комментариев

Включен режим "только для чтения".
Выберите нужный метод показа комментариев и нажмите "Сохранить установки".

Последние комментарии