На шляху до якісної медицини

Збереження здоров'я дітей - чи не найголовніше завдання дорослих. І величезний внесок у цю нелегку справу вносять спеціалісти міського педіатричного відділення, чиєї допомоги потребують щороку близько двох тисяч маленьких городян.

Виконувати професійний обов'язок медикам допомагає міська влада, забезпечуючи лікарів необхідною спецтехнікою та дбаючи про комфорт, як для пацієнтів, так і для персоналу. Педіатричне відділення знаходиться також під постійним патронатом народного депутата України Олексія Кунченка.

Лежати хворим в лікарні — справа не з приємних, тим більше для жвавих і допитливих дітей, тому працівники міського педіатричного відділення й намагаються не лише за допомоги ліків, а ще й дбайливим ставленням до маленьких пацієнтів прискорити такий бажаний процес одужання. У цьому медикам допомагає і міська влада на чолі з Валентином Казаковим, яка потурбувалася про створення комфортних умов у відділенні, де за рік лікується близько двох тисяч маленьких сєвєродончан. Педіатричне відділення знаходиться також під постійним патронатом народного депутата України Олексія Кунченка.

Чисто, світло й тепло в педіатрії, всюди металопластикові склопакети, в кожній палаті гаряча вода За останній рік бюджетним коштом тут проведено чимало заходів з благоустрою: завершено капремонт покрівлі у холі відділення, тепер наведуть красу й всередині передпокою, планово ведеться косметичний ремонт в палатах, потроху оновлюють меблі — столи, стільці, ліжка, закуповується й побутова техніка для оснащення палат — холодильники, мікрохвильові печі.

Із 40 койко-місць відділення педіатрії 10 припадає на відділення патології новонароджених. Для блага найменших пацієнтів цьогоріч придбали нову техніку для виходжування немовлят, які народилися з малою вагою. Допомогу тут надають, як сєвєродонецьким малюкам, так і новонародженим з інших місць регіону. Наприклад, на момент зйомки у відділенні перебували двоє немовлят із Новоайдарського району.

Нова медтехніка надійна, легка й зручна у використанні, з мінімумом електроніки.

Іван Радченко, завідувач педіатричним відділенням КУ СМБЛ, цілком задоволений роботою персоналу, який у відділенні зберегли 100%-во, попри всі економічні негаразди. Саме зусиллями цих невтомних жінок вдається подолати пневмонії і бронхіти, пієлонефрити і астми та інші загальносоматичні захворювання.

 

Джерело: ТРК СТВ

 #

а фонд участвует в

а фонд участвует в строительстве часовенки на входе?,чтобы больные не раскатывали губы и знали кто их ждет.

 
 #

Іван Радченко, Он ещё

Іван Радченко, Он ещё работает))) ничего себе)))))))

 
 #

Читаешь и гадко

Читаешь и гадко становится!
Действительно, о святом пишут, и в первых же
2-х абзацах 2 раза подлизнули. Противно...

 

Настройки просмотра комментариев

Включен режим "только для чтения".
Выберите нужный метод показа комментариев и нажмите "Сохранить установки".

Последние комментарии