Рішення 50 сесії міськради

Вирішення важливих і невідкладних питань життєдіяльності міста стало причиною скликання 23 листопада 50-ї позачергової сесії міськради. На засіданні розглядалося 6 питань, в тому числі й щодо внесення змін до цьогорічного міського бюджету, в який додатково надійшло понад чотирьох мільйонів гривень.

50-та позачергова сесія міської ради була зібрана 23 листопада. У порядку денному — 6 питань, які потребують термінового вирішення. В їх числі й зміни в цьогорічному бюджеті. За рахунок перевиконання доходної частини бюджету за 10 місяців 2012 року збільшено доходну частину міського бюджету за загальним та спеціальним фондами більш ніж на 4 млн. грн. Ці кошти стануть підмогою наприкінці року для комунальних підприємств міста, зазначив у своєму коментарі секретар міськради Андрій Гавриленко.

Андрій Гавриленко, секретар міськради:

“Данным решением мы финансируем направления жизнедеятельности города Северодонецка для того, чтобы в конце года эти учреждения и организации (коммунальной формы собственности в основном), чтобы они смогли с хорошими показателями закончить год, выплатить заработную плату, оплатить коммунальные услуги и чтобы до конца календарного года было финансирование для их ежедневной плодотворной работы.”

Серед іншого бюджетні кошти спрямовано на встановлення охоронної сигналізації у бібліотеці для юнацтва імені Йосипа Курлата, на придбання обладнання для дитсадків, ремонт сантехвузлів у міських закладах освіти, розмітку доріг, а також на витрати, пов’язані зі святкуванням Нового року. Крім того додаткові гроші виділено на проведення пуско-налагоджувальних робіт теплолічильників за адресами вул. Вілєсова, 6 та 8, на реконструкцію міського театру драми та капітальний ремонт міської публічної бібліотеки. Також передбачаються кошти на придбання меблів для додаткових груп 26-го дитсадка та опалювальних котлів для школи у селищі Сиротине.

Узгоджено на сесії нову адресу Сєвєродонецького центру первинної медико-санітарної допомоги, що розпочне свою роботу з січня 2013-го. Центр базуватиметься по Сметаніна, 5. Кілька сесійних питань були суто технічними, як-то укладання додаткової угоди до Концесійного договору з “Туансервісом” та додаткової угоди з необхідними уточненнями із МЖК “Мрія”, яка займатиметься будівництвом об'єкту по Маяковського, 10.

Всі рішення питань порядку денного 50-ї сесії можна переглянути на офіційному сайті міської ради.

 

Джерело: ТРК СТВ

Последние комментарии