Судові справи з компанією, що брала в концесію “Теплокомуненерго”, завершено на користь міста

І позитивний, і негативний досвід має на сьогодні місто від передачі комунального майна у концесію, говорить начальник Фонду коммайна міськради Олександр Ольшанський. Один концесіонер стабільно поповнює бюджет Сєвєродонецька, проводить на підприємстві модернізацію і бездоганно виконує умови угоди, інший, вже колишній концесіонер, заборгував місту немало-небагато 8,5 мільйонів гривень.

Діаметрально протилежний досвід роботи з концесіонерами багато чого навчив, каже начальник Фонду коммайна міськради Олександр Ольшанький. На сьогодні всі судові справи з компанією, що брала в концесію “Теплокомуненерго” і з якою розірвано договір концесії через грубе невиконання умов угоди, завершено на користь міста. За рішенням суду, вже колишній концесіонер винен місту немало-небагато 8,5 мільйонів гривень. Зараз вживаються заходи стосовно стягнення цього боргу.

Щодо іншого, і, на сьогодні, єдиного в місті концесіонера ТОВ “Таунсервіс”, якому в концесію здали Міськводоканал, то тут картина більш ніж позитивна. За три роки концесії в загальний фонд міського бюджету підприємство перерахувало понад двох мільйонів гривень концесійного платежу, погасив кредиторську заборгованість КП “Сєвєродонецькводоканал” на суму близько двох мільйонів. Крім того, він провів цілий ряд заходів за своїми інвест-зобов'язаннями, серед яких і ремонт каналізаційного колектору, і модернізація електроустаткування на насосних станціях та обладнання на водозаборах, прокладка і ремонт трубопроводів подачі води у Сиротиному та Павлограді та інше. Взагалі складання концесійної угоди із «Таунсервісом» і її виконання концесіонером, у Фонді держмайна ставлять за взірець і рекомендують як приклад для наслідування іншими містами України — ділиться досягненням начальник Фонду комунального майна міської ради Олександр Ольшанський.

 

Джерело: ТРК СТВ

 #

"І позитивний, і негативний

"І позитивний, і негативний досвід має на сьогодні місто від передачі комунального майна у концесію, говорить начальник Фонду коммайна міськради Олександр Ольшанський." Позитивный - это, безусловно, откат, полученный при передаче предприятия в концессию - скромно недоговаривает он.

 
 #

С водоканалом все хорошо,

С водоканалом все хорошо, только вот цена водички ну очень высока. За этот счет можно и выполнить и перевыполнить свои концессионные обязательства и быть хорошим, аж примерным.

 
 #

Дааа.Зато какой ценой это

Дааа.Зато какой ценой это достигается!!!!!!!!!!!!Продают нам воду в 2 или 3 раза дороже ее рыночной стоимости-и естественно за эту разницу справно платят ваши налоги,только за наш счет....Цены на воду выставлены неадекватные-в Киевской области где вода не худе нашей хваленой-не более 3 грн. за куб и это вместе с отведением стоков!!!!А у нас все вместе со стоками 7.40 грн. за куб.Разница откуда такая?Как обосновали тариф??Мы что живем богаче чем в Киеве??Вижу ниши власти увидели в нашем городе второй город в пустыне по типу Абу-даби ,но в нашем городе ничего нет кроме АЗОТА,который живет на последнем издыхании, и нефти как в АБУ-даби здесь тоже нет.Так откуда такие цены на воду?????Почему никто не поднимает этот вопрос?

 

Настройки просмотра комментариев

Включен режим "только для чтения".
Выберите нужный метод показа комментариев и нажмите "Сохранить установки".

Последние комментарии