Проблем з водопостачанням у с.Сиротине більше не буде

“Життєдайна артерія” з’явилася між Сєвєродонецьком та Сиротине. Між селищем та містом побудували водопровід. Тим самим була вирішена нагальна проблема перебоїв у водопостачанні. Цей проект планувався вже давно і вимагав певних затрат, перш за все, матеріальних. Всі проблемні питання були успішно вирішені завдяки злагодженій роботі усіх членів команди міської влади на чолі з Валентином Казаковим та за сприяння народного депутата від Партії регіонів Олексія Кунченка.

Вода - найважливіша стратегічна сировина для життєдіяльності. Які проблеми виникають через її відсутність, мешканці селища Сиротине знають як ніхто інший. Постійні перебої у водопостачанні тепер у минулому: між Сєвєродонецьком і селищем побудували водопровід. Проект особисто контролював міський голова та профільні служби.

Сучасні матеріали, що були використані при будівництві, виключають пориви, відтепер вода буде цілодобово.

З цієї радісної для селян нагоди у селищній раді Сиротине відбулася зустріч з міським головою Валентином Казаковим та представниками міської влади.

Безпосереднім втіленням у життя цього проекту займалося ТОВ “Таун-Сервіс”. У запланованій інвест-програмі підприємства будівництво водопроводу не передбачалось, але наболіле для сиротян птання з відсутністю води вимагала певних дій. Тому за рішенням міської ради та за ініціативи міського голови Сєвєродонеьцка, будівництво сиротянського водопроводу стало пріоритетним.

 

Джерело: ТРК СТВ

 #

Ладно, понятно, голова

Ладно, понятно, голова фирташевские деньги тратит потихоньку, какое "СПРИЯННЯ" нужно еще было от Кунченко?!! Депутат! - Член! Законодательного! Органа! Страны! Разрабатывает и принимает законы. Какой еще к чертям водопровод! Нихрена я не пойму в этих играх дурацких, надоело окончательно этот бред читать: все проблемы были решены благодоря бла-бла-бла. Голова сходил в туалет - все проблемы были решены благодаря слаженной работе внутренних органов. ТРК СТВ.

 

Настройки просмотра комментариев

Включен режим "только для чтения".
Выберите нужный метод показа комментариев и нажмите "Сохранить установки".

Последние комментарии