300 молодих саджанців прикрасять головні вулиці міста

Вагоме місце у їх переліку робіт із благоустрою міста займає озеленення вулиць новими деревами та омолодження вже існуючих зелених насаджень. Цими питаннями продовжує займатися агрофірма “Зелене господарство”. Наразі паралельно ведуться роботи з висадки молодих саджанців та наведення ладу на територіях закладів освіти.

Цієї осені планується висадити близько трьохсот молодих саджанців. Сподіваються на добру приживлюваність молодих кленів, горобини, в'язів та катальп, адже саджанці районовані, вирощені на нашій території. Дерева висадять по проспекту Хіміків, вулицям Гагаріна, Курчатова та Гвардійському проспекту.

Цього року велику увагу приділили омолодженню зелених насаджень на території міських шкіл та дитячих дошкільних закладів. Обрізку аварійних дерев, знесення сушняку провели у 2-й, 5-й, 6-й, 11-й, 12-й школі, у 14-му, 27-му і 28 дитсадках. Кошти на це виділили з міського бюджету. Найближчим часом подібні роботи виконають ще на двох об'єктах — на території восьмої школи та диткомбінату №30.

 

Джерело: ТРК СТВ

Последние комментарии