Чергове засідання виконкому від 23 жовтня

Чергове засіданні виконавчого комітету Сєвєродонецької міської ради відбулося 23 жовтня. Порядок денний містив близько 30 питань. З усіх прийняті відповідні рішення.

На черговому засіданні виконкому зокрема, затверджено план міських заходів, присвячених Дню української писемності та мови. Так, у листопаді у міських бібліотеках, у бібліотеках загальноосвітніх навчальних закладів міста проводитимуться книжкові виставки, вікторини та тематичні бесіди під назвою «З історії писемності України».

Члени виконкому затвердили рішення про нагородження відзнакою “За заслуги перед містом Сєвєродонецьком” Віктора Топчія, головного технічного керівника з перспективних контрактів ТОВ “Науково-проектний інститут хімічних технологій “Хімтехнологія”, а також про нагородження Почесною грамотою виконкому Ларису Борисову, директора Центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді „За високий рівень професіоналізму, творче ставлення до виконання своїх обов’язків, особистий внесок у розвиток позашкільної освіти міста та з нагоди ювілею”.

Серед іншого розглянуті й прийняті рішення про постановку громадян на квартирний облік та до черги на одержання жилої площі у гуртожитках, надання жилої площі у гуртожитках, захист прав малолітніх, встановлення режиму роботи та оформлення права власності на деякі об’єкти тощо.

 #

Не "жилої" площі а житлової

Не "жилої" площі а житлової так буде правильніше

 

Настройки просмотра комментариев

Включен режим "только для чтения".
Выберите нужный метод показа комментариев и нажмите "Сохранить установки".

Последние комментарии