Поетапна подача тепла розпочнеться з 15-го жовтня

На позачерговому засіданні виконкому Сєвєродонецької міської ради, що відбулося 11 жовтня, на розгляд було винесено лише одне питання – про поетапну подачу тепла на об’єкти охорони здоров’я, дитячі дошкільні заклади, школи, об’єкти житлового фонду, культури, об’єкти відділу у справах сім’ї, молоді та спорту.

Керуючись чинним законодавством, у зв’язку зі зниженням температури зовнішнього повітря та у зв’язку з початком опалювального сезону, виконком Сєвєродонецької міськради вирішив: керівникам теплопостачальних підприємств міста (ДП «Сєвєродонецька ТЕЦ», КП «Сєвєродонецьктеплокомуненерго») з 15 жовтня забезпечити поетапну подачу тепла, у першу чергу, на об’єкти охорони здоров’я, дитячі дошкільні заклади та школи, об’єкти культури, відділу у справах сім’ї, молоді та спорту. На об’єктах охорони здоров’я та відділу освіти, на яких встановлено автономне опалення, здійснити поетапну подачу тепла за мірою необхідності раніше визначеного періоду 14 жовтня.

На об’єкти житлового фонду забезпечити поетапну подачу тепла з 15 жовтня.

 

Джерело: ТРК СТВ

 #

Ура!Начнём воздух через окна

Ура!Начнём воздух через окна греть! Готовсь природа мать! А господа чиновники очередной раз нагреют нас тарифами!Мне уже жарко, а как вам поклонники ПР!

 
 #

с 15 го и до нового года

с 15 го и до нового года

 

Настройки просмотра комментариев

Включен режим "только для чтения".
Выберите нужный метод показа комментариев и нажмите "Сохранить установки".

Последние комментарии