До уваги страхувальників!

Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в м. Сєвєродонецьку Луганської області ПОВІДОМЛЯЄ страхувальників, які мають заборгованість зі сплати коштів до Фонду, що утворилась до 01.01.2011 року:

Згідно Наказу виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України від 26.05.2017 №660 передбачено до 1 серпня 2017 року припинити юридичну особу - Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в м.Сєвєродонецьку Луганської області шляхом реорганізації – приєднання Відділення до управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Луганській області.

У зв’язку з чим, реквізити для перерахування заборгованості зі сплати коштів до Фонду з 1 серпня 2017 року будуть змінені.

Відповідно просимо Вас, у разі сплати заборгованості, уточнювати  платіжні реквізити для перерахування коштів у Відділенні Фонду  за адресою: бульвар Дружби народів, 34 м. Сєвєродонецьк, тел./факс: (06452); 252  4-43-33.

 

Є.О. Пушкарьов, голова комісії з припинення, в.о. начальника відділення

Последние комментарии