Сєвєродонецькою місцевою прокуратурою доведено винуватість крадіжника

Сєвєродонецькою місцевою прокуратурою підтримано державне обвинувачення та доведено винуватість раніше судимого громадянина Н., який повторно скоїв крадіжку чужого майна,тобто скоїв кримінальне правопорушення,  передбачене ч. 2 ст. 185 КК України.

Так, 7 березня 2017 року в нічний час знаходячись в інтернет-центрі  міста Сєвєродонецька громадянин Н.  скоїв таємне викрадення мобільного телефону скориставшись тим, що потерпілий залишив його  без нагляду.

Наступного дня підозрюваного затримано співробітниками поліції, який останнім повідомив, що мав намір повернути  викрадений мобільний телефон потерпілому.

Вироком Сєвєродонецького міського суду громадянина Н. визнано винним у вчиненні крадіжки  чужого майна повторно ( так як він неодноразово раніше судимий  за аналогічні  кримінальні правопорушення) та призначено покарання у вигляді 2 років позбавлення волі. При призначенні покарання суд взяв до уваги думку потерпілого про призначення не суворого покарання, відшкодування заподіяної шкоди, тобто повернення мобільного телефону, каяття підсудного та  застосував умовне засудження строком на 1 рік. 

 

О.В. Кудрявцева, прокурор Сєвєродонецької  місцевої прокуратури                                                            

Последние комментарии