Вбивцю засуджено

Сєвєродонецькою місцевою прокуратурою підтримано державне обвинувачення за фактом спричинення умисного тяжкого тілесного ушкодження,  що спричинило смерть потерпілого  (ч. 2 ст. 121 КК України).

Встановлено, що у червні 2015 року мешканець Сєвєродонецька, знаходячись разом із своїм товаришем  у стані алкогольного сп’яніння,  під час сварки, яка в подальшому переросла у бійку, навмисно руками, ногами, дерев’яною ніжкою від журнального столу наніс товаришу не менше 29 ударів. Після спричинення тяжких тілесних ушкоджень з місця події зник.

 Під час судового розгляду обвинувачений не дивлячись на повноту зібраних під час досудового розслідування доказів, заперечував свою провину та наполягав на не винуватості.

Вироком Сєвєродонецького міського суду чоловіка визнано винним та засуджено до 8 років 6 місяців позбавлення волі.

(ч.2 ст. 121 КК України - Умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене способом, що має характер особливого мучення, або вчинене групою осіб, а також з метою залякування потерпілого або інших осіб, або вчинене на замовлення, або спричинило смерть потерпілого - карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років)

 

Ковальчук Д.Ю., прокурор Сєвєродонецької місцевої прокуратури 

Последние комментарии