Підбиття підсумків. Основна сесія ЗНО 2017

Донецький регіональний центр оцінювання якості освіти підбив попередні підсумки основної сесії ЗНО 2017.

В першу чергу, регіональний центр висловлює подяку всім залученим педагогічним працівникам, медичному персоналу, працівникам поліції та службі надзвичайних ситуацій за плідну співпрацю та відповідальне ставлення до своїх обов’язків.

Прозовнішнього незалежного оцінювання 2017 року мовою цифр:

На основну сесію зовнішнього оцінювання зареєструвались близько 14 тис. осіб, із них 740 – учасники з тимчасово неконтрольованих територій Донецької та Луганської областей. На пункти тестування з’явилось 13 тис. учасників ЗНО, в цілому, за статистичними даними, середній відсоток явки учасників тестування склав 91,4 % від загальної кількості зареєстрованих осіб.

Основна сесія тестування проходила в 10 адміністративних одиницях Донецької області (45 пунктів тестування) та в 9 адміністративних одиницях Луганської області (22 пункти тестування). На 67 пунктах тестування було задіяно 2381  педагогічних працівників.

На деяких пунктах за весь період тестування було виявлено 25 порушень процедури проходження ЗНО учасниками тестування. Найпоширенішим порушенням стало наявність мобільного телефону та окремих його елементів у учасників тестування, а також користування друкованими та рукописними матеріалами.

За статистичними даними 200 балів набрали 8 учасників зовнішнього оцінювання в Донецькій області, в чотирьох містах: Бахмут, Слов’янськ, Краматорськ та Маріуполь. В луганській області таких учасників не має.

Донецький регіональний центр нагадує, що оголошені результати основної сесії ЗНО з усіх навчальних предметів на інформаційних сторінках.

В разі виникнення сумніву щодо правильності встановлення результату зовнішнього оцінювання з певного навчального предмета, незгоди з рішенням щодо анулювання результату учасник тестування мав право подати апеляційну заяву щодо результатів зовнішнього незалежного оцінювання.

Последние комментарии