Сєвєродонецьке ВПУ і завод хімобладнання звуть молодь в токарі

Сєвєродонецьке ВПУ і завод хімобладнання звуть молодь в токарі

Актуальну ініціативу проявили Сєвєродонецькі вище професійне училище та завод хімічного нестандартизованого обладнання. Об'єднавши зусилля, вони організують зараз цільовий набір випускників середніх шкіл до спеціальної групи з підготовки токарів.

Такої домовленості вироблено після зустрічей представників колективів, що пройшли в училище і на заводі. Їх керівники Юрій Кузьмінов та Станіслав. Григорський вважають цей проект важливим й в економічному, й в соціальному плані. Партнери уважно вивчили взаємні можливості і переконані в ефективності ділового співробітництва.

Чим привабливий новий проект для юнаків і дівчат?

По-перше, токар - професія цікава, потрібна завжди і всюди. Хороший токар - на кшталт скульптору. Його називають володарем металу. У ВПУ є відмінна технічна база, солідний досвід підготовки робітничих кадрів високої кваліфікації. Тут працюють вмілі, по-справжньому творчі наставники молоді.

Завод же, зі свого боку, готовий забезпечити доплати до стипендій майбутнім верстатникам, оплачувану виробничу практику, а потім - працевлаштування з високою заробітною платою та соціальним пакетом.

Токарі СЗХНО працюють на сучасному обладнанні. На підприємстві висока культура виробництва, вельми дешева їдальня, своя міні-поліклініка. У нинішніх умовах все це цінується по-особливому.

Важливо й те, що СЗХНО надійно забезпечений замовленнями для різних галузей промисловості, в різних регіонах. Обладнання, яке виготовляється тут, користується попитом не тільки в Україні.

Молоді робітники потрапляють в хороший, дружний колектив. У них є перспективи для подальшого навчання, професійного зростання. Сам же цільовий набір розрахований на навчання протягом 10 місяців.

У добрий путь, майбутні майстри! 

 

Последние комментарии