Команда Сєвєродонецька брала участь у Регіональних змаганнях V Всеукраїнської спартакіади «Сила духу»

Команда Сєвєродонецька брала участь у Регіональних змаганнях V Всеукраїнської спартакіади «Сила духу»

27 квітня  2017 року на базі відокремленого підрозділу «Рубіжанський політехнічний коледж ім. О.Є. Порай-Кошиці Луганського національного університету ім. Тараса Шевченко» м. Рубіжне відбулись відбірні регіональні змагання в рамках V Всеукраїнської спартакіади серед потерпілих на виробництві «Сила духу».  Такий спортивний захід вже став доброю традицією і проводиться вже п'ятий раз. Потерпілі на виробництві  збираються  аби помірятися у силі, влучності, спритності та довестищо вони теж можуть активно жити і займатися спортом.В обласних змаганнях взяли участь 7 команд від відділень Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України Луганської області.

Вже втретє  у змаганнях бере участь команда від відділення виконавчої дирекції Фонду в м.Сєвєродонецьку. Команду спортсменів представляли 7 осіб – інваліди праці та потерпілі на виробництві, п’ять учасників брали участь в обласних змаганнях у минулих роках,  Кудрявцев В.  двічі представляв регіон у фіналахВсеукраїнської спартакіадив попередніх роках.

Змагання проводилися з шести видів спорту: шахів, настільного тенісу, бомбаскету, армреслінгу, дартсу і гирьового спорту Наші спортсмени  гідно представили м.Сєвєродонецьк. Завдяки наполегливості та спортивному азарту в особистому заліку переможцями стали: Данько Костянтин здобув друге місце з гирьового спорту у ваговій категорії до 70 кг,    Гергель Олена  виборола друге місце з дартсу стоячі,  Кудрявцев Володимир – третє місце з шахів, Пшеничний Юрій  – третє місце з настільного тенісу.

Регіональна спартакіада стала святом для всіх учасників та запрошених. Переможці отримали грамоти, медалі та цінні подарунки. Атмосфера на спартакіаді була теплою і дружньою, сповненою жартів та посмішок. 

Змагання визначили сильніших, які візьмуть участь у V Всеукраїнській спартакіаді «Сила духу», яка відбудеться у місті Одеса у червні 2017 року.

Всі без виключення учасники змагань продемонстрували жагу до перемоги і безперечно всі вони переможці, адже вони не опустили руки і продовжують рухатися далі, всі вони сильні духом!

Відділення виконавчої дирекції Фонду в м.Сєвєродонецьку висловлює подяку організаціям та підприємствам міста за надання технічної та фінансової допомоги в організації та участі команди м.Сєвєродонецька у спортивному заході.

 

Є.О. Пушкарьов, в.о. начальника відділення

Последние комментарии