Сєвєродонецьк прийняв всеукраїнський флешмоб «БДР-challenge – за безпеку дорожнього руху!»

Сєвєродонецьк прийняв всеукраїнський флешмоб «БДР-challenge – за безпеку дорожнього руху!»

Сьогодні, 13 квітня, на центральній площі міста відбувся флешмоб з безпеки дорожнього руху – «БДР-challenge – За безпеку дорожнього руху!»

Організатори заходу на Луганщині – Головне управління Національної поліції України в Луганській області разом з Управлінням патрульної поліції в містах Сєвєродонецьк, Лисичанськ та Рубіжне за підтримки управління молоді та спорту Луганської облдержадміністрації.

«БДР-challenge»  зібрав понад 400 учасників, серед яких школярі та студенти, спортсмени, представники поліції та облдержадміністрації.

– Ми з радістю підтримуємо подібні заходи. З потеплінням розпочинається сезон велосипедних прогулянок, і наша основна задача, акцентувати увагу дітей та молоді на дотриманні правил дорожнього руху. Впевнений, сьогоднішнім масовим флешмобом нам вдалось привернути увагу до цього питання, – сказав начальник управління молоді та спорту ОДА Антон Волохов.

Довідково: Всеукраїнський флешмоб, провідною тематикою якого є привернення уваги суспільства до проблем безпеки дорожнього руху, ініціювала Національна поліція України. Акція стартувала в Миколаєві і вже відбулась у багатьох обласних центрах країни. Сєвєродонецьк прийняв естафету від Донеччини та передасть її на Слобожанщину – харків’янам.

Последние комментарии