Підтримано державне обвинувачення

Сєвєродонецькою місцевою прокуратурою підтримано державне обвинувачення у суді та доведено винуватість П., який скоїв кримінальне правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 263 КК України.

Як встановлено під час досудового розслідування та доведено в суді громадянин П. знайшов на вулиці м. Сєвєродонецька кастет, який підібрав та, не маючи передбаченого законом дозволу на носіння холодної зброї, залишив собі з метою самозахисту. В ході огляду місця мешкання громадянина П. працівниками поліції виявлений та вилучений предмет за зовнішніми ознаками схожий на кастет, який відповідно до висновку експерта відноситься до категорії холодної зброї ударно - дробильної дії та виготовлений саморобним способом.

Дії громадянина П. державним обвинуваченням кваліфіковано за ч. 2 ст. 263 КК України, як носіння кастету без передбаченого законом дозволу.

В ході судового розгляду обвинувачений П. повністю визнав провину у скоєному ним кримінальному правопорушенні.

Вироком Сєвєродонецького міського суду П. визнаний винним у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.263 КК України та йому призначено покарання у вигляді штрафу 850 гривень.  

 

Ю. Зінченко, прокурор  Сєвєродонецької місцевої прокуратури                 

Последние комментарии