Відбулося засідання виконкому

На черговому засіданні виконкому Сєвєродонецької міської ради, що відбулося 28 березня, було розглянуто понад 60 питань.

Зокрема, члени виконкому прийняли рішення про перерозподіл видатків бюджету.

Одне з рішень стосувалося  проведення  чергового призову  громадян  України  на строкову військову службу. Цим рішенням у тому числі затверджено склад міської призовної комісії,  план проведення та забезпечення заходів з організації призову на строкову військову службу громадян 1990–1999 років народження у квітні-травні 2017 року.

На засіданні затверджено новий склад Адміністративної комісії при виконавчих органах Сєвєродонецької міської ради.

Також члени виконкому взяли до відома інформацію про роботу громадської правової приймальні  у 2016 році, затвердили склад громадської правової приймальні та її графік роботи на 2017 рік.

Одне з прийнятих рішень стосувалося надання ТОВ ХК «Мрія-Інвест»  містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки для будівництва  багатоквартирного житлового будинку (буд.№18) за адресою: м. Сєвєродонецьк, мікрорайон №80.

Виконкомом затверджено також Положення «Про міський фестиваль команд КВН».

Прийнято рішення про проведення міських заходів, присвячених міському етапу обласного фестивалю дитячої та юнацької творчості «Діти – майбутнє України». Ним затверджено склад організаційного комітету, план проведення міських заходів і кошторис. Планом визначено провести міський етап обласного фестивалю дитячої та юнацької творчості «Діти – майбутнє України» у міському Палаці культури 25 квітня 2017 року.

Члени виконкому прийняли два рішення про надання одноразової матеріальної допомоги 589 громадянам, які тимчасово відчувають матеріальну скруту. Загальна сума допомоги 966 000 грн.

Два рішення з числа прийнятих стосувалися надання матеріальної допомоги на поховання.

На засіданні взято до відома Довідку робочої групи «Про хід виконання Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» в м. Сєвєродонецьку в 2016 році», а також вирішено територіальному центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) продовжити роботу з обстеження матеріально-побутових умов ветеранів війни з метою надання допомоги самотнім малозабезпеченим, важко хворим ветеранам війни.

Серед інших розглянуті й прийняті рішення про надання службових житлових приміщень; встановлення режиму роботи та визначення адрес деяких об’єктів; про надання дозволу та про продовження терміну дії дозволів на розміщення зовнішньої реклами; захист прав малолітніх тощо.

 

Відділ внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Сєвєродонецької міської ради

Последние комментарии