Успішний виступ навчальних закладів міста на Восьмій Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти 2017"

Головна подія освітньої галузі України – Восьма Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти – 2017» – відбулась 16–18 березня 2017 року в Київському Палаці дітей та юнацтва.

Власний досвід інноваційної освітньої діяльності на Восьмій Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти – 2017» представили освітянські заклади м. Сєвєродонецька.

Результатом участі педагогів у конкурсі з тематичних номінацій, який було проведено в межах заходу, стало отримання 5 почесних нагород.

За підсумками виставки Золотими медалями були нагороджені у номінації «Сучасні соціально-психологічні та педагогічні технології підтримки дітей і дорослих в умовах кризової ситуації» середня загальноосвітня школа І–ІІІ ступенів № 6, у номінації «Інноваційні підходи в закладах освіти до процесу формування творчої особистості та виховання громадянина-патріота» Комунальний заклад позашкільної освіти центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді.

Срібні медалі в номінації «Інноваційні підходи в закладах освіти до процесу формування творчої особистості та виховання громадянина-патріота» здобули Сєвєродонецький навчально-виховний комплекс «Спеціалізована школа-колегіум Національного університету «Києво-Могилянська академія» Сєвєродонецької міської ради Луганської області та Середня загальноосвітня школа І–ІІІ ступенів №11 м. Сєвєродонецьк Луганської області.

Комунальний дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) комбінованого типу №10 Сєвєродонецької міської ради в номінації «Сучасні соціально-психологічні та педагогічні технології підтримки дітей і дорослих в умовах кризової ситуації» отримав Бронзу.

У програмі виставки були передбачені науково-практичні конференції, семінари, круглі столи, у яких представники луганської делегації взяли активну участь. Досвід навчальних закладів регіону було представлено на семінарі «Створення інклюзивного безпечного середовища – пріоритет нової української школи» для науково-педагогічних працівників, керівників та педагогів навчальних закладів Ларисою Волченко, к.психол.н., директором середньої загальноосвітньої школи І–ІІІ ступенів № 6, Іриною Поповою, завідувачем комунального дошкільного навчального закладу (ясла-садок) комбінованого типу № 14 «Білочка» Сєвєродонецької міської ради,  Оленою Бережною, завідувачем комунального дошкільного навчального закладу (ясла-садок) комбінованого типу № 10 Сєвєродонецької міської ради Луганської області; а також на круглому столі «Науково-методичний супровід реалізації завдань експериментального дослідження закладів освіти Луганської області» для науково-педагогічних працівників, керівників та педагогів навчальних закладів виступила Людмила Свергунова, директор Сєвєродонецького навчально-виховного комплексу «Спеціалізована школа-колегіум Національного університету «Києво-Могилянська академія» Сєвєродонецької міської ради

Успішний виступ на Восьмій Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти» уможливився завдяки наполегливій праці та самовідданості освітян міста Сєвєродонецька.

Вітаємо учасників та переможців  виставки та бажаємо їм професійних успіхів!

Последние комментарии