Поліція Луганщини перейшла на посилений варіант несення служби

З 9 години 11 березня 2017 року особовий склад Луганського гарнізону поліції перейшов на посилений варіант несення служби. Таке рішення пов’язане з ускладненням ситуації на підконтрольній українській владі території Луганської області.

Зберігається неспокійна ситуація в населених пунктах, які межують з територіями, що непідконтрольні Україні. Посилились вогнева активність з боку бойовиків, які із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння, у т.ч. ракетних систем залпового вогню «Град», 122 мм та 152 мм артилерійських установок, БМП та танків гатять по мирним територіям області Попаснянського, Новоайдарського та Станично-Луганського районів.

Із оперативних джерел отримана інформація про ймовірність проникнення на територію області диверсійно-розвідувальних груп бойовиків для скоєння терористичних актів. Так, у районі н.п. Жолобок Попаснянського району під час спроби проходу у мінному полі, для забезпечення дій диверсійно-розвідувальних груп, підірвались на вибуховому пристрої та загинули четверо військовослужбовців ЗС РФ, три - отримали поранення.

Поліція Луганщини звертається до громадян з проханням, негайно повідомляти на телефон «102» про з’явлення підозрілих незнайомих осіб, залишені без уваги коробки, сумки тощо.

 

Відділ комунікації поліції Луганської області

Последние комментарии