"Жива бібліотека" в дитячій бібліотеці!

"Жива бібліотека" в дитячій бібліотеці!

Наша Сєвєродонецька міська бібліотека для дітей стала учасницею інтерактивного культурно-освітнього проекту "Жива бібліотека". 

"Жива бібліотека" - це розмова "за живе" наживо з "живими книгами" - відомими митцями, поетами, музикантами. Це пряме спілкування без цензури про те, що хвилює кожного. 
Інтерактивний культурно-освітній проект "Жива бібліотека" - це громадська ініціатива Культурно-освітньої фундації "Лібері Лібераті", що реалізується за підтримки Української ініціативи зміцнення громадської довіри (UCBI) і фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Партнери проекту: Віце-прем’єр міністр з гуманітарних питань В’ячеслав Кириленко, ГО "Український розмовний клуб "Файно", ГО "Культурно-мистецька платформа "Куншт".

У рамках цього проекту 10 лютого 2017 року в нашій бібліотеці відбулася перша зустріч читачів з дуже цікавими людьми. Це:
- Жак Жаб’є (Олег Жовтанецький) – дитячий поет, доцент кафедри філософії мистецтв УКУ, автор більше 50 наукових та публіцистичних праць на різноманітну тематику; 
- Остап Микитюк – молодий поет, організатор мистецьких арт-фестивалів, відомий блогер, мандрівник; 
- Тетяна Пилипець – директор Львівської обласної бібліотеки для юнацтва, модератор чисельних міських свят і фестивалів, громадський діяч, волонтер; 
- Світлана Талан – наша землячка, яка пише романи у жанрі "реальні історії", які їй підказує саме життя. 

У теплій, невимушеній обстановці наші гості залюбки розповідали про себе, згадували цікаві події свого життя, читали свої вірші, відповідали на питання дітей та дорослих. 

Наступна зустріч з сучасними діячами української культури - через 2 тижня. Запрошуємо усіх бажаючих!
Слідкуйте за нашими анонсами.

Последние комментарии