Співпраця з хлібовиробниками

Співпраця з хлібовиробниками

Нещодавно відбулась зустріч з директором Сєвєродонецького хлібозаводу, що входить до складу ТОВ «Компанія Хлібінвест» Надією Кушиновою. Відвідала підприємство заступник директора - начальник відділу взаємодії з роботодавцями міського центру зайнятості Олена Пушкіна.

Заснований хлібозавод у 1963 році. Підприємство виробляє продукцію з екологічно чистої натуральної сировини за традиційними технологіями, у асортиментному ряді якого нараховується більше 60 найменувань. У 2015 році Сєвєродонецький хлібозавод нагороджений Почесною відзнакою «Кращий Луганський товаровиробник», а сама директорка нагороджена відзнакою Президента України - ювілейною медаллю «25 років Незалежності України».

Під час зустрічі з’ясовані потреби у кадрах, перспективи розвитку підприємства, обговорені шляхи співпраці. Останнім часом на підприємстві збільшився обсяг випуску продукції, ведеться прийом на роботу формувальників тіста, укладальників-пакувальників, не вистачає водіїв автотранспортних засобів, потрібен слюсар-ремонтник устаткування. Роботодавця зацікавила пропозиція попереднього навчання безробітних сучасним вимогам охорони праці на робочому місці, що буде проводитися на базі Луганського центру професійно-технічної освіти. Таким чином будемо підвищувати якість робочої сили.

 

Інформація направлена Сєвєродонецьким міським центром зайнятості

Последние комментарии