Розбійника впіймано!

Сєвєродонецькою місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом нападу з метою заволодінням чужим майном, поєднаного із насильством, небезпечним для життя, поєднаного з проникненням у інше приміщення.

Так, у січні поточного року невстановлена особа проникла в приміщення, яке гр.Г. використовує для здійснення підприємницької діяльності, молотком завдала потерпілому декілька ударів по голові та тулубу, після чого заволоділа грошовими коштами в сумі 2500 грн. та з місця скоєння кримінального правопорушення зникла.

Завдяки скоординованим діям працівників Сєвєродонецької місцевої прокуратури та Сєвєродонецького ВП ГУНП в Луганській області, встановлено особу, яка скоїла зазначене кримінальне правопорушення. Ним виявився неодноразово судимий, в тому числі в за розбій, гр. А.

Процесуальний керівник у кримінальному провадженні звернувся до Сєвєродонецького міського суду з клопотанням про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, яке судом задоволено. Підозрюваному обраний запобіжний захід без права внесення застави.

Наразі досудове розслідування у кримінальному провадженні триває, проводяться всі необхідні та можливі слідчі, процесуальні дії. 

 

С.Григоров,  керівник Сєвєродонецької місцевої прокуратури  

Последние комментарии