В облдержадміністрації відбулось засідання «круглого столу» з нагоди Дня Соборності України

В облдержадміністрації відбулось засідання «круглого столу» з нагоди Дня Соборності України

Напередодні державного свята – Дня Соборності України – в облдержадміністрації відбулось засідання «круглого столу», повідомляє ЛОДА.

Участь у роботі засідання взяли керівництво облдержадміністрації, керівники її структурних підрозділів, директори навчальних і культурних закладів, розташованих на підконтрольній українській владі території.

Головним предметом зустрічі стало обговорення консолідуючої сутності згаданого державного свята, значущості патріотичного виховання та об’єктивного інформування населення області, необхідності формування повноцінної громадянської культури в середовищі сучасної молоді регіону, поваги до держави, її суверенітету та державних символів, а також недопущення проявів екстремізму та закликів до насильницьких дій.

Заступник голови облдержадміністрації Юрій Клименко під час «круглого столу» зауважив, що консолідуюче значення Дня Соборності України для сьогоднішньої ситуації в регіоні важко переоцінити, тому органам влади, місцевого самоврядування та громадськості необхідно зробити все можливе для справжнього об’єднання Луганщини.

Последние комментарии