На Луганщині протягом святкових днів поліцейські виявили понад 400 порушень ПДР

Протягом 10 днів січня правоохоронці виявили 422 факти порушення ПДР учасниками дорожнього руху, з яких 19 – керування в нетверезому стані.

У період новорічних, різдвяних свят і вихідних днів поліцейські, що забезпечують безпеку дорожнього руху, здійснювали посилений нагляд за дорожнім рухом на автошляхах області. Основні порушення, виявлені за вказаний період: невиконання вимог дорожніх знаків, порушення правил обгону, порушення правил проїзду пішохідних переходів.

До адміністративної відповідальності притягнуто 19 водіїв, які керували транспортними засобами у стані алкогольного сп'яніння. На порушників складено адміністративні протоколи за ст. 130 КУпАП «Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння...».

Поліцейські продовжують виявляти факти незаконних перевезень деревини та порубки лісових насаджень. З початку місяця виявлено 5 фактів порубки хвойних дерев, здійснено понад 50 перевірок транспорту, понад 40 фактів доставляння в органи поліції вантажних автомобілів з лісом для проведення додаткової перевірки.

 

За інформацією відділу Управління превентивної діяльності 
ГУНП в Луганській області

Последние комментарии