На Луганщині оперативники вилучили велику партію наркотиків та психотропних речовин

На Луганщині оперативники вилучили велику партію наркотиків та психотропних речовин

Співробітники кримінальної поліції ГУНП в Луганській області разом із працівниками СБУ, в ході реалізації оперативної інформації, у м. Сєвєродонецьк виявили і вилучили у 30-річного місцевого мешканця наркотичні речовини, вартість яких на чорному ринку складає більше 40 тис грн.

За інформацією, яка надійшла до поліцейських, 30-річний мешканець м. Сєвєродонецьк у своєму гаражі, розташованому по проспекту Гвардійському, налагодив виробництво особливо небезпечної психотропної речовини – амфетаміну.

Під час реалізації отриманої інформації, в ході проведення санкціонованого обшуку за місцем мешкання чоловіка оперативники вилучили 50 гр. особливо небезпечної психотропної речовини - амфетаміну та 400 гр. марихуани. Під час проведення особистого огляду чоловіка, правоохоронці вилучили ще 20 гр. амфетаміну.

В гаражі «наркоділка» поліцейські виявили та вилучили ємності з оцтовою кислотою, спиртом, нітратом ртуті, фенілнітропропеном у порошкоподібному стані вагою 50 гр., які є прекурсорами для виготовлення психотропної речовини – амфетаміну, а також обладнання для виготовлення психотропу. Все це чоловік замовляв через мережу Інтернет.

За даними фактами слідчими відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ст. 309 КК України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту». Вилучені наркотичні та психотропні речовини, прекурсори та обладнання спрямовані для проведення експертизи. 
Правоохоронці перевіряють інформацію про наявність фактів збуту чоловіком наркотиків та встановлюють особистість людини, яка через мережу Інтернет займається торгівлею прекурсорів.

 

Відділ комунікації поліції Луганської області

Последние комментарии