Товарообіг між підприємствами Луганщини понад 2 млрд гривень

5 січня, перший заступника голови, в.о. голови обласної державної адміністрації Роман Власенко провів робочу нараду з питань активізації внутрішньообласної кооперації та розвитку імпортозаміщення. Зокрема, були розглянуті питання залучення до внутрішньообласної кооперації суб’єктів господарювання малого та середнього бізнесу та створення довідникової бази підприємств Луганщини з переліком продукції та послуг, які вони надають. Про це повідомляє ЛОДА.

«У 2016 році в процесі кооперації було задіяно понад 500 суб’єктів господарювання, надано і спожито послуг на суму більше 2,0 млрд. грн.», - зазначив Роман Власенко, підбиваючи підсумки роботи у цьому напрямку. 

У Сєвєродонецьку, Лисичанську та Рубіжному обсяг кооперації склав 540 млн грн. Решта припадає на райони, які реалізовували сільгосппродукцію та продукти харчування, а споживали переважно мінеральні добрива та паливо-мастильні матеріали. Серед районів найвищі показники з розвитку кооперації у Біловодському, Міловському, Білокуракінському та Сватівському районах.

Нагадаємо, реалізацію «Регіональної програми розвитку внутрішньообласної кооперації на 2013-2017 роки» поновлено з вересня 2014 року. Всього за цей час підприємствами області вироблено товарів та надано послуг на суму 3,5 млрд. грн.

Последние комментарии