Бібліотекарі ЛОУНБ імені О. М. Горького стали учасниками Фестивалю культурних та освітніх ініціатив у Києві

Бібліотекарі ЛОУНБ імені О. М. Горького стали учасниками Фестивалю культурних та освітніх ініціатив у Києві

Працівники Луганської обласної універсальної наукової бібліотеки імені  О. М. Горького  взяли участь у Фестивалі культурних та освітніх ініціатив, що проходив у м. Київ протягом 15 – 16 грудня.  Організаторами Фестивалю виступили Інститут з міжнародного співробітництва Німецької асоціації народних університетів та Громадська організація «Інформаційно-дослідний центр «Інтеграція та розвиток»

На Фестивалі підводили підсумки проекту «Замінимо мури відкритими вікнами», у межах якого  проводився конкурс кращих сценаріїв документальних історій про вплив неформальної освіти на особисте та професійне життя людини.  Серед кращих опинився фільм про Луганську обласну бібліотеку імені О. М. Горького, створений журналістами радіо «49`паралель». Разом із журналістами  бібліотекарі, отримавши запрошення від організаторів заходу, вирушили до Києва, щоб побачити прем’єрні покази фільмів, узяти участь у численних майстер-класах, дослідити досвід неформальної освіти в різних європейських країнах, долучитися до дискусій щодо неформальної освіти в Україні та, урешті-решт, здобути нових партнерів і друзів.

Як зазначають бібліотекарі, цей Фестиваль не тільки ближче познайомив з особливостями розвитку  освіти для дорослих в європейських країнах, але й надав більш розширені можливості в бібліотечній діяльності.

 

Матеріали підготувала Юлія Дубова, працівник прес-центру ЛОУНБ імені О. М. Горького 

Последние комментарии