Тиждень Всеукраїнського права

Тиждень Всеукраїнського права

Згідно з Конституцією України: людина, її життя і здоров'я, честь і гідність, недоторканність визнаються найвищою соціальною цінністю. Кожна людина має право на працю, тобто можливість заробляти собі на життя працею, яку він вільно обирає або на яку вільно погоджується. Кожна людина має та повинна захищати свої права.

Тиждень Всеукраїнського права, який стартував з 28 листопада, дав змогу фахівцям Сєвєродонецького міського центру зайнятості провести освітні заходи з права направлені на різні категорії осіб.

Так на семінарі «Молодь на ринку праці» наші партнери провідні юристи з Норвезької ради у справах біженців зустрілися з безробітною молоддю для обговорення питання правового та судового захисту. На передодні  дня захисту прав людини на семінарі з легальної зайнятості провідні юристи NRC інформували шукачів роботи про укладення трудових угод та загальний порядок прийому на роботу.

Для внутрішньо переміщених осіб була проведена зустріч з представником центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, на якій присутні дізналися, що є можливість звернення за допомогою до безоплатних адвокатів в цивільних справах.

Впродовж тижня права на прийомах та загальних семінарах провідний юрисконсульт міського центру зайнятості інформує з питань реалізації і захисту прав людини. Консультування з питань захисту прав людини продовжується.

Відповідно до Загальної декларації прав людини: всі люди народжуються вільними і рівними у своїй гідності та правах. Знай та захищай свої права.

 

 

 

 

Інформація направлена Северодонецьким міським центром зайнятості

  • img_20161205_101738.jpg
  • sam_5186.jpg
  • sam_5187.jpg
  • sam_5182.jpg
  • img_20161209_104736.jpg
  • sam_5179.jpg

Последние комментарии