Нарада в Луганському обласному управлінні Лісомислівського господарства

13 грудня у приміщенні Луганського обласного управління лісового та мисливського господарства відбулася нарада  керівників структурних підрозділів підприємства.

Перед присутніми виступив тимчасово виконуючий обов’язки начальника управління – заступник начальника управління Латинін Олексій Іванович.

В цілому стан справ в лісовому господарстві області, він охарактеризував як задовільний, та поділився своїм баченням проблем та перспектив галузі.

Традиційно середина грудня для лісників – один з відповідальних періодів діяльності. Починаються новорічні свята.  Лісоводи Луганщини заздалегідь готуються до ялинкової кампанії 2016-2017 р.р. Так для реалізації в цьому році підготовлено близько 30 000 ялинок.Ціни залишаться доступними для населення, і залежно від розміру та якості, складуть від 60 гривень за ялинку. Реалізація ялинкової продукції на підприємствах вже почалася.

Разом з тим, величезна увага приділяється охороні хвойних насаджень від незаконних рубок. Працівниками Державної лісової охорони спільно з працівниками Національної поліції та співробітниками Державного управління екологічної безпеки  України проводиться патрулювання для виключення незаконної вирубки, в деяких господарствах області організовано цілодобове спостереження через веб-камери в режимі онлайн.

Також для інформування населення та оперативного реагування щодо реалізації та походження новорічних ялинок працює телефон «гарячої лінії» обласного управління: 050-966-84-95.

 

Прес-служба  Луганського  ОУЛМГ

Последние комментарии