Робочі будні СІМІС

Робочі будні СІМІС
Робота офіцерів цивільно-військового співробітництва має одну яскраво виражену особливість – кожен день абсолютно не подібний на інший.
Адже в процесі виконання завдань ми контактуємо з різними людьми, кожного дня отримуємо різноманітні завдання вищого командування, вирішуємо питання взаємодії з представниками міжнародних організацій та іноземних держав, тощо.
 
Саме в такому сенсі пройшов черговий робочий день офіцерів Об’єднаного центру цивільно-військового співробітництва (ОЦЦВС) оперативно-тактичного угрупування (ОТУ) “Луганськ”. 
 
Вранці офіцери ОЦЦВС забезпечували проведення ремонтно-відновлювальних робіт на ділянці залізної дороги (48-50 км) в н.п. Оріхове. Після чого, ми відвідали н.п. Новотошківське, де провели робочі зустрічі з головою місцевої військово-цивільної адміністрації С.В.Шакуном та директором школи О.В.Згурською.
 
В розмовах з чиновниками з’ясували головні проблемні питання та домовились про подальшу співпрацю, обговорили питання надання гуманітарної допомоги міжнародними гуманітарними організаціями та проблеми з цим пов’язані. Сергій Вікторович, особисто провів офіцерів селищем, де показав жахливі наслідки обстрілів бойовиками мирних жителів, показав результати з відновлення населеного пункту. З директором школи домовились про проведення уроків мужності та занять з правил дорожнього руху вже цього тижня. 
 
А в цей час інші офіцери ОЦЦВС проводили робочу зустріч з начальником відділу внутрішньої політики Сєвєродонецької міськради С.Лінником. Обговорювалось питання співпраці місцевої адміністрації та СІМІСа в проведенні заходів популяризації Збройних сил України, друку та розміщення банерів з привітаннями військовослужбовців з нагоди 25 річниці ЗСУ, розміщення рекламної інформації щодо безкоштовного обслуговування цивільного населення у військовому госпіталі, тощо.
 
Таким чином, можемо впевнено сказати, що день не пройшов даремне а Збройні сили України є не лише гарантом миру та процвітання нашої держави але й надійним партнером у вирішенні соціально-побутових питань наших співвітчизників.
 
Слава Україні!
 
 
Об'єднаний центр ЦВС
  • 1.jpg
  • 2.jpg
  • 3.jpg
  • 4.jpg
  • 6.jpg

Последние комментарии